9,3

Gastenboek

'We voelden ons meteen thuis....'

Aan de toekomstige gasten van La Petite Pommerée,

 

2020 was een bijzonder jaar: het corona-virus veroverde de wereld. Vakanties werden geannuleerd, grenzen gingen dicht en het virus woekerde voort met alle desastreuze en pijnlijke gevolgen van dien. Pas op 15 juni gingen de grenzen weer open en konden de gasten weer naar ons vakantiehuis in Frankrijk.

 

In de gîte ligt een gastenboek. Alle gasten die wij tot nu toe mochten ontvangen, hebben hierin hun verhalen over hun belevenissen, over de gite en de omgeving opgeschreven. Graag geven we u een compilatie van de enthousiaste verhalen van onze gasten in de afgelopen jaren. Hun complete verhalen zijn te lezen in het 'papieren' gastenboek in het vakantiehuis.

We waren jouw eerste 'post-corona-lockdown-gasten'. La Petite Pommerée is een door jou bestierd klein paradijsje in die toch al zo mooie Morvan. We hebben eindeloos gefietst en honderden heuvels bedwongen. Wat was het steeds fijn thuiskomen in een huisje waar alles klopte.

Hanny en Dick (juni-juli 2020), Haule

 

 

Halsreikend keken we uit naar een week rust in La Petite Pommerée. En dat hebben we dan ook gekregen in deze complete gite. Dit gezellig ingerichte huisje biedt rust, geborgenheid in combinatie met de mooie grote tuin waar we heerlijk van genoten.

Sonia en Geert en hond Casper (juli 2020), Kortenberg, België

 

 

Heerlijk koel geslapen beneden, ontbijt in de achtertuin en dan niet te vergeten even afkoelen in het bad achterin de grote tuin met zijn mooie bomen. En daarna in een luie stoel een beetje lezen of slapen. Lopend naar het zwembad plukten we nog wel eens een appeltje voor de dorst. ’s Avonds gingen we met een wijntje of iets sterkers zitten aan de voorzijde van het huis. Genietend van de avondzon en de witte koeien. Drie weken, het leek zo lang, maar het was zo kort.

Georgette, Theo en hond Rocky (juli-augustus 2020), Middelburg

 

 

In deze week zijn wij fijn tot rust gekomen. Veel gelegen bij het zwembad, meerder malen de barbecue aangestoken en zo nu en dan een uitstapje gemaakt. We kunnen er weer tegenaan. Wellicht tot een volgende keer.

Gjalt en Manon (augustus 2020), Bussum

 

 

Een heerlijke week gelogeerd in La Petite Pommerée, waar alles klopt. Een compleet huisje met een koele slaapplek, een prachtige tuin en een eigen verscholen zwembadje. Door corona vaak zelf gekookt en in alle rust in de tuin gegeten. Kortom, genoten!!!

Cock en Willeke (augustus 2020), Helmond

 

 

We zijn dolblij dat deze week nog beschikbaar was toen we, na lang twijfelen, besloten op reis te gaan. Wat hebben we ons geamuseerd. De natuur is heel rustgevend, echt een mooie streek om te wandelen of te fietsen, We hebben ook

gekajakt en enkele tips uit de mappen uitgeprobeerd. Lieve groeten,

Sibian en Hannah (augustus 2020), Ophasselt, België

 

 

We hebben gebruik gemaakt van je enorme map met tips over de omgeving. Zo fijn! Heerlijke wandelingen gemaakt in de omgeving van het Lac de Pannecière. Zeker een aanrader. Daarnaast hebben we echt 'Bourgondisch' genoten van een dagje Beaune. Saint Péreuse is een ideale uitvalsbasis in de Morvan. Wie weet tot een volgende keer!

Simon en Hester (september 2020), Haarlem

 

 

Meerder malen waren we reeds in Saint Péreuse, maar nog nooit in La Pommerée. Wat een geweldig plekje heb je hier en wat een ruimte! Deze streek blijft ons steeds weer verbazen. Wat een schoonheid. We zijn nog lang niet klaar hier. Tot de volgende keer!

Barbara en Leo (september 2020), Ens

 

 

Kort maar krachtig was mijn verblijf in La Pommerée. Heerlijk, een fles witte wijn in de koelkast en jouw hartelijke begroeting. Jouw gite is werkelijk zeer comfortabel en met alle details die je met liefde hebt aangebracht. Vanwege corona en de hitte leek alles lamgelegd en voor mij iets te stil en verlaten. Toch was het fijn hier te zijn.

Eva-Maria (september 2020), Maastricht

 

 

We hebben onze eerste keer in de Morvan vanuit jouw gite mogen beleven. Wat een mooie plek. Wat een prachtige omgeving. We hebben ontzettend genoten van de rust, het groen en de koeien. We zijn ook erg blij met de tips voor het kopen van een huis in deze omgeving.

Johannes en Anne (september 2020), Amersfoort

 

 

Wat een fijne tijd hebben we gehad in jouw leuke gite. Alles is aanwezig en tot in de puntjes verzorgd. De duidelijke, heldere documentatie heeft ons bij de verschillende uitstapjes prima geholpen. Al met al een geweldige vakantie en wie weet “au revoir”.

Kees en Christa (mei, juni 2019), Tiel

 

 

We hebben hier heerlijk gefietst, nadat we een oplader voor onze fietsen in Corbigny hadden gevonden. We hebben leuke fietsroutes in de info map gevonden. Dankjewel voor het meedenken, je interesse en de gezellige uurtjes in de tuin. Het was hier goed toeven.

Ron en Saskia (juni 2019), Barendrecht

 

 

Een warm onthaal bij aankomst gevolgd door een “rondleiding” met uitvoerige uitleg door een zeer compleet ingerichte gite met grote tuin met diverse zitjes. Stadjes, dorpjes, kasteel en parken bezocht. Gewandeld in de directe omgeving van La Pommerée. Hartelijk dank voor de gastvrijheid.

Jolanda en Pieter (juni 2019), Winschoten

 

 

Dit is dus leven als God in Frankrijk. De rust, de ruimte en de natuur. De mooie meer dan complete gite. Het heerlijke zwembad achterin het “park”. We hebben er veelvuldig gebruik van gemaakt. Bedankt voor een heerlijke vakantie en de gezellige avonden.

Gonny en Frits en honden Peanut & Snoopy (juli 2019), Haarlem

 

Voor de derde keer op jouw domein verbleven, in dit heerlijke huisje en ’t prachtige terrein. Wandelen, luieren, tot zonsondergang (en erna) in de tuin gezeten, lezen, gitaar, tekenen, genieten van alles. Hartelijke groet en bedankt voor de goede zorgen/gastvrijheid.

Bart en Marjo (juli 2019), Helmond

 

 

Er was geen betere plek om de hittegolf te doorstaan dan in jouw gite. We hebben genoten van de plek, de natuur, de vergezichten en de stilte. We zijn verliefd geworden op deze plek en komen dan ook zeker terug. Je levenservaring en creatieve kijk op de dingen leven door in je hele erf. Fijn dat je dat een beetje met anderen wilt delen. Lieve groet.

Anne-Marije en Dirk (juli 2019), Tilburg

 

 

Onverwachts deze gite geboekt. Heel erg genoten van deze complete gite en heerlijke tuin en afkoeling in het zwembad. Héérlijk! Fietstochten gemaakt in deze heerlijke Morvan en genoten van je wijntje en gezellige conversaties. Hartelijk dank.

Nelly en Hans (juli 2019), Gouda

 

 

Het was een heerlijke week en wat is het hier ook prachtig overal. Zo héérlijk Frans. Dankjewel dat je dit met zoveel zorg en liefde mogelijk maakte en maakt. En over de afvalscheiding:

Dat werd wel eventjes studeren…

Dit moet in roze, dat in geel.

Help, valt dit in één week te leren?

Waar moet dit nou? Ja weet ik veel?

We slaan het grote boek maar weer open.

Oh.. dit moet in beige twee.

En verdorie, nu we het weten

Moeten we al weer naar huis.

Het scheiden van afval was goed te leren.

Nu nog het “scheiden van hier” proberen.

Dank en alle goeds.

Marijke en Ien (augustus 2019), Amersfoort

 

 

We kwamen hier om een weekje te ontstressen”. Dat is prima gelukt. We gaan voldaan weer naar huis. Bedankt dat we gebruik mochten maken van je mooie huisje met alles “erop en eran”. Met hartelijke groet.

Eric en Marja (augustus 2019), Schoonhoven

 

 

Voor de zesde keer een heerlijke vakantie gehad in “La Petite Pommerée” en zeker niet de laatste keer. De zevende keer is al geboekt. We zijn heerlijk uitgerust door vooral  te luieren in de prachtige tuin. Het was weer geweldig.

René en Maria (september 2019), Winschoten

 

 

Wat hebben we genoten deze week. Wat jammer dat de week hierna al vol was, anders hadden we zeker nog willen blijven. Dankjewel dat we mochten genieten van dit plekje en we komen zeker terug!!

Jan en Els en hond Mexx (september 2019), Purmerend

 

 

Ondanks het slechte weer hebben we toch genoten van onze week vakantie. We waren dikwijls genoodzaakt binnenshuis te blijven. Het mooie, gezellig ingerichte huisje heeft zeker bijgedragen om ons verblijf aangenaam te maken. Ook voor onze hond Obi was de vakantie super door zijn speelmakkertje Cayo.

Muriel en Patrick en hond Obi (september 2019), Gent, België

 

 

Wat een heerlijk complete gite en wat een prachtige omgeving. De tips uit de map gevolgd en de mooiste plekjes “ ontdekt”. Compleet onthaast weer naar huis. Dank voor alle goede zorgen.

Eize en Gretha en honden Sunny en Luna (oktober 2019), Urk

 

 

We waren de eerste gasten in 2018. Er is hier in de Morvan een geweldig plekje gecreëerd. Wij voelden ons hier helemaal happy. De gîte is helemaal af met een fijne, goed geoutilleerde keuken. Heerlijk om hier keukenprinses te spelen. We hebben mooie fietstochten gemaakt en hebben een fantastische week gehad.

Irma en René, Geldermalsen (mei 2018)

 

 

We hebben alle weersomstandigheden meegemaakt in deze veertien dagen. Toch iedere dag erop uit geweest en genoten van het prachtige landschap en de vele oude dorpjes. Ook in de tuin was het goed toeven met een boek en een wijntje. Veel vakantieplezier voor alle gasten die nog komen en groet voor allen.

Dick en Joke, Tuil (mei 2018)

 

 

We wisten totaal niet wat ons te wachten stond, maar wat hebben we genoten. We hebben heerlijk gefietst, de kathedraal in Nevers verraste ons dankzij een wonderschone renovatie met supermodern glaswerk. Wat is de gîte fijn verzorgd met heerlijk slapende bedden. Ook de tuin is fantastisch. Kortom: dit is een gîte die we zullen promoten.

Han en Lisan, Hoorn (juni 2018)

 

 

Heerlijk gefietst langs de kanalen en prachtige plaatsen bezocht: Nevers, Vezelay, Autun, Bibracte. De leuke brocantes op zondag. Bedankt voor de goede zorgen.

Bob en Kim, Nieuwe-Tonge (juni 2018)

 

 

Wat hebben we genoten in de prachtige gîte de afgelopen drie weken. Slechts één dag regen en de overige dagen warm weer. De prachtige omgeving, wat een heerlijke rust. We hebben gebruik gemaakt van de mooie tuin en iedere dag het zwembad even benut. We kijken terug op een heerlijke vakantie in een schitterende omgeving en komen zeker terug.

Hanny en Gerrit, Ens (juni-juli 2018)

 

 

Hebben genoten van de rust, de tuin en het zwembad. Het was natuurlijk ook prachtig weer. Ook de plaatselijke informatiebrochures zijn een pluspunt. Zes mooie wandelingen gemaakt. Merci et au revoir.

Geert, Sofie en hond Victor, Lokeren, België (juli 2018)

 

 

Wat een heerlijke twee weken hebben we gehad. We hebben genoten van het huis waar alles aanwezig was. Comfortabele bedden in een koele slaapkamer. En we  hebben genoten van de prachtige tuin. Ook de omgeving is super. Prachtige meren. Een aanrader.

Eef en Ineke, Nijmegen (juli-augustus 2018)

 

 

Een weekje in de Morvan leek ons wel wat. En dat bleek terecht! Rustig, mooi en veel buiten zijn was wat wij samen met oude hond Nikos mochten meemaken. Op 15 augustus, Maria Hemelvaart, een heerlijke en leuke dag met veel vertier in Chateau Chinon. Dank voor een heerlijk verblijf.

Magda en Wim en hond Nikos, Breukelen (juli-augustus 2018)

 

 

Nee, het was niet voorbij die mooie zomer!

Huis….Top! Voorzieningen…Top! Tuin….Top! Park en Prieeltje: Topperdetopperdetop! Weer…Top! Tomaten van de buurman….Top! Loeiende koeien…Top! Balkende ezel….Top. Maar voor je het weet is heel die zomer al weer lang voorbij. Het was fijn.

Karel en partner, Wilrijk, België (augustus 2018)

 

 

Wederom een heerlijke rustgevende vakantie gehad. Heerlijk geluierd in de geweldige tuin. Leuke en gezellige markten bezocht. Nieuwe plaatsen en winkels ontdekt, maar vooral genoten van de rust. We zien elkaar volgend jaar voor de zesde keer!!

René en Maria, Winschoten (september 2018)

 

 

Verdriet, verdriet omdat we deze mooie gîte moeten verlaten. Wij, die altijd hotels boekten en dus huisjesmaagd waren, zijn volkomen overdonderd hier. De informatie over wandeltochten, markten, autotours in alle soorten en maten is ongelooflijk. Als we een jaar hier waren, zouden we waarschijnlijk nog niet alles hebben gedaan. Wij zijn bekeerd en zullen vaker een huis, gîte of hoe het dan ook mogen heten, huren!

Piet en Marie-José, Geleen (oktober 2018)

 

 

We waren de eerste gasten van het seizoen 2017. We vinden het hier prachtig en de gîte heel gezellig. We hebben gewandeld, drie fietstochten gemaakt, veel gelezen en geluierd. We hopen nog eens terug te komen.

Peter en Carin (plus hond Suzy), Emmen (april 2017)

 

 

De gîte is erg mooi en leuk dat er een flesje wijn klaar stond waar we van hebben genoten. Prachtig landgoed waarin je overal kunt zitten als het mooi weer is. En wij hebben het nergens zo schoon aangetroffen. Heel veel dank.

Holke en Loes, Voorschoten (april 2017)

 

 

Het voelt een beetje als thuiskomen de tweede keer. We zijn weer heerlijk opgeladen. Voor de toekomstige gasten: wandeling Dommartin. Vertrek bij het kerkje: volg de gele streep. Heerlijk.

François en Max, Amsterdam (mei 2017)

 

 

We hebben genoten van een heel ontspannende week, zijn helemaal zen…Wat ons vooral bij blijft, zijn de mooie vergezichten, de kronkelende wegen en we ontdekten lieflijke meertjes en beekjes. We genoten van de prachtige zonsondergang aan het kerkhof van Saint Péreuse. De bedden liggen zalig. De documentatiemap is heel duidelijk en uitgebreid.

Eddy en Cindy (plus hond Pepper), Gent, België (mei 2017)

 

 

Het weer was uitstekend, de gite gezellig en alles was aanwezig. Op zoek geweest naar Frans huis: dit was een beetje onze missie. De tijd was hiervoor tekort. Morgenvroeg terug naar Nederland.

Rob en Willeke, Lelystad (mei 2017)

 

 

Dinsdag waren we 60 jaar getrouwd! ’s Avonds hebben we een heerlijke maaltijd gemaakt met garnalen, Franse kazen, paté en zalm. Dit alles genuttigd onder het genot van een heerlijke fles wijn, die bij aankomst in de gîte op ons te wachten stond. Het weer deze week was op een paar buien na zeer goed te noemen. Ons verblijf in de gîte was de eerste van een vierwekelijkse tocht door Frankrijk. Bedankt voor deze mooie week.

Gré en Joop, Goeree-Overflakkee (juni 2017)

 

 

Het was een heerlijke week in het prachtige huisje. We hebben genoten en zijn weer tot rust gekomen. Deze plek nodigt zeker uit om nog eens terug te komen.

Gerard en Ingvild, Purmerend (juni 2017)

 

 

We waren al vaker met de caravan in de Morvan geweest, maar dit mooie stukje Frankrijk bekijken vanuit een schattig, smaakvol ingericht huisje met alle comfort was heel speciaal.

Anneke en Hans, Eindhoven (juni 2017)

 

 

Onze eerste keer in een gîte en wat voor een. Heerlijk huisje met alles erop en eraan. Wat zullen we de grote tuin gaan missen. En uiteraard gaat onze hond Teun ook huishond Cayo missen. We komen zeker terug!

Inez en Ronald (plus hond Teun), Den Haag (juli 2017)

 

 

Zelden zo’n compact, compleet en comfortabel huisje gezien. We hebben genoten. Een week is tekort om alle leuke ideeën voor uitstapjes uit te voeren, maar we hebben goed gebruik gemaakt van alle informatie. Het was een heerlijk weekje.

André en Bartha, Hoornaar (juli 2017)

 

 

Op het laatste moment een wijziging van de Pyreneeën naar La Petite Pommerée en daar hebben we geen spijt van. Heerlijk plekje met alle faciliteiten die we ons konden wensen. We hebben ons echt thuis gevoeld en wellicht zien we elkaar (met de baby) in de toekomst weer.

Karlijn en Maikel (plus hond Flip), Culemborg (juli 2017)

 

 

Het was wederom een zeer aangenaam verblijf hier. Ons verblijf was ook bijzonder met ontmoetingen. Familie die langskwam op doorreis en op de laatste avond een feestje: eten met alle genodigden van de gastvrouw en een optreden van Bart in het prieel, mooi verlicht. Kortom: genoten van deze week in alle opzichten. Tot een volgende keer.

Bart en Marjo, Helmond (augustus 2017)

 

 

We hebben van alles gedaan, gewandeld, dorpjes/stadjes bezocht. Relaxen aan één van de meren. Genoten van de mooie natuur. We hopen dat de gasten na ons ook zo genieten.

Wim en Wilma, Ridderkerk (augustus 2017)

 

 

Twee weken wilden we naar de Morvan en leken via internet een idyllisch plekje gevonden te hebben. En ja. Bij aankomst werden we verrast met een super gîte La Petite Pommerée. Alles is er wat je nodig hebt om te leven, te koken, te genieten. Een prachtige tuin, heerlijke tomaten van eigen teelt. Vrijwel iedere morgen vertrokken we op de fiets vanaf de gîte. Het was fantastisch in de prachtige heuvels van de Morvan. We hadden een top vakantie.

Kees en Ria, Den Haag (augustus 2017)

 

 

Met genoegen kijken we terug op de afgelopen vakantieweek. Meer dan heerlijk. We voelden ons direct thuis. Vrij met toch alle aandacht voor de kleinste details. Zo aan de rand van de Morvan is het goed toeven. Mooi weer, veel afwisseling rondom La Pommerée. Kortom, het ging te snel voorbij. Met een beetje weemoed trekken we verder.

Ria en Ted, Lisse (september 2017)

 

 

We hebben (voor de vierde keer!) weer een heerlijke vakantie gehad. We zijn heerlijk tot rust gekomen. We hebben veel leuke markten bezocht, leuke plaatsen bekeken en lukraak in de natuur rond gereden. Zeker tot volgend jaar!

René en Maria, Winschoten (september 2017)

 

 

Voilà, een super weekje achter de rug, alles kunnen doen wat we in gedachten hadden, heerlijk geslapen, geleefd op zijn frans, een stokbrood met kaas en een heerlijk wijntje bij een prachtige zonsondergang.

Edwin en Chantale, Niel (België) (april/mei 2016)

 

 

Het wandelen heeft mij zoveel geboden aan vergezichten, ontmoetingen, vogelgeluiden enz. enz. Een bijzondere ervaring. Geen moment verveeld. Het huisje is perfect ingericht, alles klopt! Wat 'n mooie week.

Ina, Meppel (mei 2016)

 

 

Een prachtige gite, tuin en omgeving heeft weinig schoonheid als de gastvrouw ook niet geweldig is. Maar dat ben je. Alles klopt en dat is heel prettig. Dank en wordt vervolgd.

Max en François, Amsterdam (mei 2016)

 

 

Het weer was niet al te best, we konden niet fietsen maar we hebben genoten van de mooie omgeving, de heerlijke bedden en de gezellige gîte. Volgende keer gaan we fietsen, we komen terug.

Marja en Terry, Loenen a/d Vecht (juni 2016)

 

 

De afgelopen week was het meestal droog en ca. 25 graden. We hebben heerlijk gefietst langs het Canal du Nivernais. Vooral het stukje ten zuiden van Sardy les Epiry met de vele sluizen en tunnels was prachtig. O ja, Apremont sur Allier (park en tuin) ook prachtig.

Sjaak en Heleen, Twello (juni 2016)

 

 

We hebben heel erg genoten van ons verblijf in dit leuke, mooi ingerichte en rustige huisje. We hebben elke dag een mooie uitstap gedaan, veel gezien van de mooie Morvan en de prachtige steden met hun mooie gebouwen bewonderd. Met je leuke documentatie heb je onze vakantie compleet gemaakt. Dank je wel.

Jan en Regine, Wetteren, België (juni 2016)

 

 

Vele dingetjes hadden we meegenomen: 'voor het geval dat'. Dat bleek helemaal niet nodig te zijn. Er ontbrak werkelijk niets. Twee weken hebben we genoten van de mooie Morvan, terwijl de weergoden ons ook nog zeer gunstig gezind waren. Met behulp van de informatie die in de gîte aanwezig is, konden we vele prachtige wandelingen maken in de omgeving.

Louis en Marian, Tubbergen (juni/ juli 2016)

 

 

We willen je nogmaals bedanken voor de enthousiaste gesprekken, de tips voor de vuurvliegjes. Maar zeker ook voor het comfortabele verblijf in de gîte, waar we ons meteen thuis voelden. Een aanrader wat ons betreft voor vrienden die naar de Morvan willen.

Tineke en Mo, Amersfoort (juli 2016)

 

 

'Leven als God in Frankrijk'… Dat is wat wij deze twee weken hebben gedaan. We hebben genoten.

Ton en Maria (en Joep natuurlijk), Rijswijk (juli 2016)

 

 

Een super huisje, veel gebarbecued, gelopen (één van de Bazois wandelingen), veel kleine weggetjes rond Saint Péreuse en natuurlijk ook bij de koekjesfabriek uitgekomen (lekker!). Lac de Pannecière was prachtig, Autun gezellig. Nienke leerde hier kruipen, dus dat zullen we zeker niet vergeten. Al met al een heerlijke week in een geweldige streek. We komen zeker weer naar de Morvan/Bourgogne.

Akke, Nontas en Nienke (8 mnd), Amsterdam (juli 2016)

 

 

We hebben veel gedaan dankzij de informatie die je verzameld hebt. Zo zijn we naar een kleine jamfabriek geweest, wat we beiden erg leuk vonden. Vezelay en Apremont vonden we prachtig. In de basiliek van Vezelay werd tijdens een dienst erg mooi gezongen door nonnen en paters. Ook Nevers is een aanrader, we hebben er een stadswandeling gemaakt. Een mooie wandeling bij het Lac de Pannecière gemaakt. En heerlijk gegeten. We hebben genoten.

Ewald en Lucienne, Molenhoek (augustus 2016)

 

 

Een heerlijke week in de Bourgogne in een gite met veel gemakken. Lekker uitgerust. Ons Pientje zal haar speelkameraadje missen.

Marcel en Linda, Rotterdam (augustus 2016)

 

 

Enkele hoogtepunten: fietsen langs het Canal du Nivernais (en het eten van een crêpe op de boot), Apremont (met in de buurt het spectaculaire aquaduct over de Loire), het 's morgens wandelen door de streek, de tuin van Chougny en romantische dorpjes en vergezichten op onze trips. En 'last', maar zeker niet 'least' hebben we heerlijk van elkaar genoten. We komen zeker weer terug. Een week was te kort.

Monique en partner, Berg en Dal (augustus 2016)

 

 

Wederom een heerlijke vakantie gehad. Lekker uitgerust en van de tuin en de gîte genoten. Veel van de omgeving gezien en leuke marktjes bezocht. Zeker tot volgend jaar (4e keer).

René en Maria, Winschoten (september 2016)

 

 

Na een hartelijke ontvangst en een kennismaking in de tuin van de gîte, begon het uitpakken. We hebben genoten van de gîte, de prachtige tuin en de mooie omgeving. Een oase van rust. Veel succes en geniet van je prachtige plekje.

Ton en Trijntje, Emmen (mei 2015)

 

 

We hebben drie heerlijke weken achter de rug. Complimenten voor het huisje, leuk, sfeervol en van alle gemakken voorzien. En dan die tuin!! Je zou elkaar bijna kwijtraken, geweldig! Bedankt voor je gastvrijheid. Je hebt duidelijk hart voor 'de zaak'. Ook fijn dat de hond zo welkom was.

Marcel en Marianne, Haarlem (juni 2015)

 

 

We kwamen om te onthaasten na een inspannende week in de Franse Alpen. Nou, dat is gelukt! De heerlijk koele slaapkamer was een absolute verademing bij de tropische temperaturen die we deze week voor onze kiezen kregen. Dus vooral iedere dag de vele meertjes in de buurt bezocht. Onze fietsplannen om de Morvan vooral per fiets (en fietskar voor hond Dailey) te verkennen, hebben we vanwege de extreme hitte moeten bijstellen. We hebben alleen zondag en maandag fietstochten gemaakt. Heel veel succes met de gîte, de prachtige tuin en de mooi verzorgde moestuin.

José en Piet en Dailey, Reuver (juli 2015)

 

 

We hebben twee heerlijke weken gehad hier in La Petite Pommerée. Het huisje is helemaal top en gezellig. De tuin is ook heerlijk om in te vertoeven. De toevoeging van het zwembadje maakte het compleet.

Ellen en Marc, Amsterdam (juli 2015)

 

 

Het was weer een week volop genieten. Van het comfort van het fijne huis en de tuin mét zwembad. Van de rust en schoonheid van de natuur en al het groen. Zowel in Apremont (inderdaad een aanrader) als bij het Lac de Pannecière was het heerlijk rustig, ondanks het hoogseizoen. Dus voor ons blijft de Morvan een top-vakantiebestemming.

Simone en Peter, Voorhout (juli 2015)

 

 

De rust op de wandelingen, de loomheid in de dorpjes, overal de tijd voor hebben en volledig ons eigen ritme kunnen volgen, was heerlijk in deze omgeving, binnen en buiten. Dit deel van de Morvan kenden we nog niet, is ons ook goed bevallen. We kijken terug op een zeer geslaagd verblijf hier.

Marjo en Bart, Helmond (juli 2015)

 

 

Met twee dagen vertraging kwamen we eindelijk aan in La Petite Pommerée. 125 km ervoor waren we gestrand met autopech. Met verlangen zagen we uit naar de gîte en het was dan ook heerlijk er eindelijk te zijn. De Morvan is ons uitstekend bevallen, leuke brocantes bezocht, zomaar wat door het prachtige landschap met zijn lieflijke dorpjes gereden. Op hete dagen was het zwembadje een uitkomst. Op verschillende plekken het Canal du Nivernais bezocht met al zijn sluizen. Kortom we hebben na een wat mindere start een heerlijke vakantie gehad.

Beat en Corrine, Nootdorp (augustus 2015)

 

 

Wederom een heerlijke relaxte vakantie gehad. Veel gezien en lekker lui geweest. Bedankt voor de gastvrijheid en we komen volgend jaar zeker weer terug.

René en Maria, Winschoten (augustus 2015)

 

 

Een heerlijke week gehad in een gezellig huisje. Werkelijk af, alles is compleet en netjes. We hebben dankzij de tips leuke uitjes gehad. Er is veel te zien in deze omgeving. Dit was voor ons een heel nieuw deel van Frankrijk. Bedankt voor de gastvrijheid, we hebben het erg naar ons zin gehad.

Wim Anne en Christine en Jill, Capelle a/d Ijssel (september 2015)

 

 

Wat een fijne week! Heerlijk kunnen fietsen langs het Canal du Nivernais, langs dorpen en door gehuchten met de vele Charolais koeien als aandachtige toeschouwers. Hoogtepunt was een bezoek aan Apremont sur Allier, met als goede tweede een uitstap naar Nevers en het imposante Lac de Pannecière. De hele week mooi, zonnig en warm weer. Over La Petite Pommerée kunnen wij kort zijn: alles meer dan uitstekend voor elkaar. Aan te bevelen bij onze vele vrienden en bekenden thuis!

Peter en Hilma, Rockanje (september 2015)

 

 

We hebben heerlijk gefietst, een marktje bezocht en we zijn naar Autun, Nevers en het prachtige bedevaartsplaatsje Vezelay geweest. Vezelay is echt een aanrader met leuke kleine winkeltjes. Onze hond Ylya heeft zich ook prima vermaakt in de prachtige grote tuin. Complimenten voor de leuke gîte.

Arno en Ilse, Velserbroek (september 2015)

 

 

Nog nooit een gîte meegemaakt, die zo compleet was ingericht. Werkelijk alles wat je nodig hebt, en zelfs wat je niet nodig hebt, is aanwezig. De routebeschrijvingen die worden aangeboden zijn zeker de moeite waard. Doen! Wij waren hier in de herfst. Prachtig in de herfstkleuren. Let hierbij op de roofvogels, reeën en met een beetje geluk een vos in het veld! Genoten van deze 14 dagen. Dank voor de liefde die je in de gîte hebt gestoken en zo duidelijk tijdens ons verblijf naar voren is gekomen.

Hans en Beppie en een poot van Luna, Almere (september/oktober 2015)

 

 

Domaine de la Pommerée

La Pommerée
58110 Saint Péreuse, France


Tel: 0033 3 8684 4638
Tel: 0031 6 2186 9850

 

info@lapommeree.nl

U vindt ons ook op www.vakantiehuis-frankrijk.nl